Borrelvaart en Red Light Fotoshoot

Borrelvaart en Red Light Fotoshoot

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Op de boot, Vrijgezellen

Op zoek naar het ideale vrijgezellenfeest met vriendinnen of gek dagje uit in Amsterdam? Dan heeft Funny Events een geweldig arrangement voor u samengesteld: Amsterdamse Borrelvaart en de Red Light Fotoshoot! Een hilarisch groepsuitje of vrijgezellenfeest in hartje Amsterdam; namelijk de altijd warme Wallen!

Wij heten jullie welkom aan boord van onze knusse borrelboot voor een gezellige 1,5 uur durende vaart door de Amsterdamse grachten. Aan boord wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken. Na een rondvaart van 1,5 uur worden jullie afgezet in hartje Rosse buurt, want hier staat de vrijgezel nog een verassing te wachten!

In een ware Red Light Studio, midden op de Wallen wordt de vrijgezel omgetoverd tot een dame van lichte zeden en krijgt een geweldige Fotoshoot! Dus, waar wachten jullie nog op?! Zoek een mooi pakje uit en steel de show met deze spannende Fotoshoot in een bijna echte peeskamer! Zo verras je de vrijgezel toch echt! In de kleedkamer van de fotostudio hangt een selectie aan kittige pakjes, sexy pruiken en leuke accessoires. Hijs de vrijgezel in een outfit en laat deze poseren in de gekste, meest sexy en meest hilarishe poses. Lachen, gieren, brullen dus!

En wees niet bang; de foto’s worden natuurlijk toegestuurd, zodat jullie altijd aan deze dag herinnerd zullen worden!

Een totaalpakket voor een superleuk dagje uit met vrijgezellen, vrienden of vriendinnen is de Borrelvaart en Red Light Fotoshoot!

Dit programma is inclusief:

– Amsterdamse Borrelvaart 1,5 uur
– Onbeperkt Hollandse Bar
– 30 min. Red Light Fotoshoot incl. foto’s en kleding

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 8

Prijs
8 – 12 personen  € 52,50 p.p. incl. btw
> 12 personen € 50,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: