Ik Hou van Holland Stadsspel

Ik Hou van Holland Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Nieuw bij Funny Events: Het oergezellige Ik Hou van Holland Stadsspel in het centrum van het bruisende Amsterdam! Kijk je ook altijd naar Ik Hou van Holland op tv? Dan is dit actieve teambuildingsspel echt iets voor jullie! Een uniek uitje in Mokum met een echt Hollands tintje!

Midden in de stad, tussen de toeristen en de winkelende mensen in, wordt jullie groep hartelijk ontvangen door ons Hollands meisje.

Zij begeleidt het Ik Hou van Holland Stadsspel, waarbij ons kikkerlandje natuurlijk centraal staat. Als wij aan Holland denken, denken wij natuurlijk aan rookworst, Nederlandse meezingers, Koninginnedag en aan het Neerlands voetbal!

Om deze typisch Hollandse gedachten gaat het vandaag, want jullie gaan in teams op pad door oud Amsterdam om de leukste opdrachten uit te voeren. Jullie groep wordt ontvangen door onze Hollandse spelbegeleider die de teams zal formeren en de speluitleg zal doen. Tijdens dit stadsspel kan ieder team punten verdienen door de typisch Hollandse opdrachten zo goed mogelijk uit te voeren. Tijdens de Klompen Estafette wordt er gestreden om de snelste tijd en eindigt het spelprogramma met het boodschappenspel, dat voor een spannende eindstrijd moet zorgen.

De opdrachten zijn ludiek, creatief en soms hilarisch, zo zullen de teams geld moeten verdienen voor een Orgelman en is het de bedoeling om buitendlandse toeristen het volkslied te laten zingen!
Ieder team wordt natuurlijk versierd met oranje decoratie en gaat gewapend met een camera, plattegrond en een opdrachten boekje…

Tussendoor wacht onze Hollandse Sietse op verschillende plekken om ludieke opdrachten met jullie te vervullen! Schitter tijdens de pauze in de uitbeeld, bnr of slogan ronde en win die extra punten…

Ontdek de leukste verborgen plekjes van Oud Amsterdam en beantwoord de algemene kennisvragen tijdens het Ik Hou van Holland Stadsspel! Iedereen houdt toch van Holland?!

Het Ik Hou van Holland Stadsspel is een vrolijk en levendig teambuildingsspel in het oude Amsterdam, ideaal voor een geslaagd bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!


Dit programma is inclusief

– Begeleidster als Hollands Meisje
– Accesoires voor de teams
– Opdrachtenboekje, camera, plattegrond
– Ludieke Hou van Holland opdrachten
– Prijsuitreiking en prijs
– Drankje

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2,5 uur

prijs
10 – 15 personen 24,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan