Sangria Vaart

Sangria Vaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot

Zin in de zomer? Wij ook! En wat is er nou leuker dan varen op de Amsterdamse grachten met een glaasje sangria? Niets! Daarom heeft Funny Events heeft een super zomers uitje op de Amsterdamse grachten ontwikkeld; de Sangria Vaart!

Stap aan boord van onze mooie boot aan een van de steigers in het centrum van Amsterdam. Wij nemen u mee voor een 1,5 uur durende vaart door de grachten en de haven.

Natuurlijk is de boot al lekker zomers, maar er is meer! Aan boord wordt er heerlijk onbeperkt Sangria met fruit geschonken!

Een echt zomers uitje op de Amsterdamse grachten, zeker een goed begin van een vrijgezellen uitje, personeelsuitje of familiefeest in Amsterdam!

Met de Sangria Vaart komt u dus helemaal in Spaanse sferen en geniet van het uitzicht over het water. Natuurlijk vaart de schipper de route die u wilt; het is tenslotte uw privé boot! De schipper zet u na 1,5 uur weer af waar u wilt in het centrum; u zegt het maar, wij varen!

De Sangria Vaart van Funny Events is gegarandeerd genieten; Viva Hollandia…!

 

Dit programma is inclusief

– Boot
– Schipper
– Onbeperkt Sangria met vers fruit
– Op en afstappen in het centrum van Amsterdam

min. aantal personen 12 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 42,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: