Workshop rappen een muzikale workshop!

Workshop rappen een muzikale workshop!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Vrijgezellen, Workshop

Jaloers op Lange Frans, P-Diddy en Yes-R?! Boek dan de Workshop Rappen met MC Goldteeth voor een supercool teambuildingsuitje in Amsterdam!

Yo whatsapp, wil jij het echte rap talent in jezelf ontdekken of wil jij gewoon gezellig met je vrienden/collega’s leren rappen? Dat kan onder begeleiding van onze master rapper MC Goldteeth! Hij zal jullie alle kneepjes van het vak leren. Hoe begin je een rap? Waar gaat het over? En hoe flow je lekker op de beat?

MC Goldteeth legt jullie uit wat Rap eigenlijk is en waar deze straattaal vandaan komt. Wat kan wel en wat kan absoluut niet bij Rap? Kortom wat is cool, vet en dope?! Ook moeten de stemmen  goed worden opgewarmd zodat jullie de unieke “swag” daadwerkelijk kunnen laten
vloeien.

Een rap  gaat eigenlijk over het leven! Jullie beginnen de workshop dus met het bedenken en uitwerken van een onderwerp. Dit kunnen jullie zelf bedenken, maar om bijvoorbeeld een bepaalde booschap voor het bedrijf mee te nemen of iemand in het zonnetje te zetten is het juist leuk om dit onderwerp te gebruiken.

Samen met jullie team gaan jullie lekker creatief aan de slag om te rijmen, schrijven en uiteindelijk een gezamenlijke rap uit te voeren! MC Goldteeth zet de beat voor jullie aan en leert toon te houden, maar moedigt vooral aan! Go, go, go team! De workshop Rappen met MC Goldteeth is een muzikale, supercoole teambuildings workshop voor een geslaagd vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teamuitje in Amsterdam!

Aan het einde van de workshop krijgen jullie natuurlijk de tekst mee, zodat jullie thuis verder kunnen rappen of misschien zelf kunnen gaan battle en!

NB. Na deze fanatieke dag zullen wij het nummer naar jullie toesturen (via We Transfer).

Dit programma is inclusief

– MC Goldteeth
– Stemoefeningen
– Accesoires en materiaal

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 25,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 23,50 p.p. incl. btw

optioneel Meer muzikaal entertainment? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend het Karaoke Diner a € 55,00 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!