Stoere Mannen Vrijgezellenfeest

Stoere Mannen Vrijgezellenfeest

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Wij van Funny Events weten wel wat mannen willen 😉 Bekijk hier het Stoere Mannen Vrijgezellenfeest! Dit is het spannende, sensationele, uitdagende en vooral heel gezellige vrijgezellenuitje voor mannen in Amsterdam!

Midden in het centrum van Amsterdam, staat deze unieke teambuildingsactiviteit vol spanning op jullie te wachten! Jawel, jullie mogen helemaal los gaan, want deze dag gaat beginnen met de Lasergame Experience!

Gekleed in wit pak, gaan jullie vandaag de strijd tegen elkaar aan! Samen met je teamgenoten dwaal je door deze futuristische wereld vol lichtshows en geluidseffecten! Het is jagen en opgejaagd worden, achtervolgen, belagen en spioneren! Schakel samen met je team de tegenstanders uit en ga voor die hoofdprijs! Niet gewonnen? Geen nood, want er zal nog een revanche worden gespeeld! Uiteindelijk spelen jullie 3 spellen van ongeveer 12 minuten, zodat er een onomstotelijke winnaar kan worden vastgesteld.

Na de Lasergame Experience is het tijd om op de overwinning ( of juist nederlaag! ) te drinken. Daarom haalt onze gezellige Amsterdamse borrelboot jullie groep op bij de steiger van het Lasergamen voor een 1,5 uur durende rondvaart met onbeperkt drank door de grachten van Amsterdam!

Lekker bijkletsen, borrelen en varen naar de volgende verrassing! Ja, wij hebben nog meer voor jullie en voor de vrijgezel in petto…

De boot zet jullie groep af midden op de Wallen, want wie staat daar te wachten? Het is de sexy en stoute Meesteres Lola! Zij zal de vrijgezel met haar zweep eens goed onder handen nemen!

Tijdens deze 1,5 uur durende rondleiding vertelt Lola jullie alles over haar “werkgebied”. Maar, de vrijgezel is niet veilig bij Lola! Zij geeft de vrijgezel in spe allerlei stoute opdrachten die natuurlijk perfect moeten worden uitgevoerd…En als hij dat niet doet? Nou, dan schroomt Lola niet om haar zweep te gebruiken!

Dit Stoere Mannen Vrijgezellenfeest van Funny Events is een ideale vrijgezellendag voor mannen in hartje Amsterdam!

Dit programma is inclusief:
– Lasergame Experience
– 2 spellen, drankje, kleine snack, kleding en prijs voor het winnende team
– 1,5 uur boothuur
– Onbeperkt bier, wijn, fris aan boord
– Rondleiding met Meesteres Lola over de Wallen
– Spannende opdrachten voor de vrijgezel

Min. aantal personen 10 personen

Tijdsduur 4,5 uur

Prijs p.p. € 85,00 p.p. incl. btw.

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Erotisch Strip Diner of  Burlesque Diner om jullie vrijgezellen uitje in Amsterdam met vrienden helemaal in stijl af te maken! Prijs: € 55,00 p.p. incl. btw.