Karaoke Diner Party!

Karaoke Diner Party!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier: Karaoke Dinner Party!
Zijn jullie trouwe kijkers van de Voice? En gaan jullie bijna zingend door het leven? Boek dan het meest vrolijke groepsuitje van Amsterdam; voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of swingend vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!

De Karaoke Dinner Party staat natuurlijk garant voor een bijzonder avond vol zang, gezelligheid en performance! Een ideale afsluiter van een dagje activiteiten in Amsterdam of juist als swingend begin om de sfeer er direct in te krijgen!

Jullie groep wordt hartelijk ontvangen door onze host Gemma Glitter of Swingende Sjon, in een privé ruimte van een gezellig restaurant in hartje Amsterdam. Tussen de gangen door speelt de spelbegeleider de leukste karaoke rondes met jullie; variërend van de allerfoutste hits, tot Nederlands Goud en Classic Pophits. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan om beste zang, dans en performance. Dus pak een hysterische accessoires, bedenk een creatieve dans en ga helemaal los op de hoge tonen tijdens jullie optreden! De andere teams mogen beoordelen en kunnen hun ongezouten mening geven.

Teambuilding, gezelligheid en een uitgebreid diner; dat zijn de ingrediënten van de Karaoke Dinner Party in Amsterdam.

Zing mee en laat uw gouden keeltjes horen tijdens de klassieker “Paradise by the dashboard light”of “De meeste dromen zijn bedrog” en geniet van een spectaculaire show van uw collega’s, vrienden of familie!

Jullie gaan met het personeelsuitje of groepsuitje zeker in polonaise de deur uit..

Dit programma is inclusief

– Karaoke spelbegeleider “Gemma Glitter of Swingende Sjon”
– Accessoires & Decoratie
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Privé Locatie
– Karaoke Spel
– BTW

Exclusief:
– Drankjes

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 3 uur

prijs p.p.
€ 55,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig Popquiz a Gogo of een Ik Hou van Holland Quiz vanaf €17,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Hollands Borrelarrangement:
Geen zin om de drankjes apart af te rekenen?
Geniet van onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee gedurende de gehele avond a € 27,50 p.p. incl. btw! Dat is makkelijk!