Bananasplit-Vrijgezellenfeest

Bananasplit-Vrijgezellenfeest

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Wil je de vrijgezel in kwestie een entree om nooit meer te vergeten geven? En wil je hem of haar eens goed laten zweten? Boek dan de Bananasplit-Vrijgezellenfeest van Funny Events! Deze Bananensplit achige act is ideale manier om het vrijgezellenfeest in Amsterdam te beginnen en de vrijgezel te grazen te nemen!

Het Bananasplit-Vrijgezellenfeest midden in de Rosse Buurt van Amsterdam is het meest hilarische arrangement om je dag mee te beginnen. Let op, de vrijgezel weet dus echt van niets he?! Waar de vrijgezel normaal thuis al van zijn of haar bed wordt gelicht, wordt deze door een vriend of vriendin ( uit het complot! ) uitgenodigd in Amsterdam voor een lekkere borrel.

De persoon in kwestie wordt nietsvermoedend naar ons cafe gelokt, om hier samen met een vriend of vriendin aan de bar te zitten en een lekker biertje te drinken. Maar, dan duikt de hysterische Kiki op, die met de vrijgezel aan de praat raakt. Kiki vertelt dat zij ruzie heeft met haar vriend en dat hij redelijk agressief is als hij boos is. Als haar vriend dan belt, zegt zij dat zij bij de vrijgezel blijft slapen! Dit loopt uiteraard helemaal uit de hand…

Als de vrijgezel peentjes zweet en ook nog op de drugs van Kiki moet passen, is het mooi geweest; de acteur maakt haar entree weer en is het Bananasplit! moment aangebroken; heet de vrijgezel Hartelijk Welkom op zijn of haar Vrijgezellenfeest in Amsterdam

Als de rest van de groep ook aangesloten is, gaat de acteur samen met de groep op pad voor een gezellige kroegentocht door de Amsterdamse Wallen om na te praten, te lachen en te brullen!

Verras de vrijgezel en maakt een spetterend begin van een vrijgezellendag in Amsterdam met de Bananasplit-Vrijgezellenfeest van Funny Events!

Dit programma is inclusief

– Acteur
– Verrassingsact vrijgezel
– Kroegentocht Wallen
– 1 drankje inclusief

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2,5 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 29,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 27,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een sexyErotisch Strip Diner € 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: