Vrijgezellenpakket Mannen

Vrijgezellenpakket Mannen

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Ben jij degene die een compleet vrijgezellenfeest in Amsterdam moet regelen? En wil je borrelen, varen, gek doen op de Wallen en de vrijgezel verassen met een dag in Amsterdam om nooit meer te vergeten? ( of juist wel…! ) Boek dan het Vrijgezellen Pakket in Amsterdam!

Jullie groep wordt ontvangen aan boord van onze gezellige borrelboot voor een 1,5 uur durende vaart door de Amsterdamse grachten en de Rosse Buurt. Aan boord wordt er onbeperkt Hollandse Bar geschonken, dus geniet van een lekker drankje en het uitzicht over het water!

Na de vaart zet de boot jullie groep af bij de steiger waar de vrijgezel een spannende verrassing staat te wachten! Ja, ja, Meesteres Lola wacht jullie op om de vrijgezel eens goed onder handen te nemen…

Met haar zweep leidt zij je rond door haar “werkgebied” de Rosse Buurt. Omdat Meesteres Lola wel wat gewend is van haar klanten, geeft zij de vrijgezel verschillende opdrachten die hij naar behoren moet uitvoeren. Doet hij dat niet? Dan schroomt Lola niet om haar zweep te gebruiken…

Natuurlijk vertelt zij over haar werk en haar collega’s op de Wallen.  Om de rode oortjes te blussen, maken jullie tussendoor een stop in Lola’s stamkroeg. Nog niet genoeg gehad? Mooi! Want het wordt alleen maar spannender!

Lola zet jullie groep af bij de sexy Lapdance Bar La Vie en Proost, midden in de Rosse Buurt. Hier worden jullie ontvangen met een drankje en de vrijgezel kan helemaal los gaan, want deze krijgt een supersexy Lapdance!

Het leukste vrijgezellenfeestje in Amsterdam met je vrienden boek je met het Vrijgezellen Pakket Mannen!


Dit programma is inclusief:
– Amsterdamse Borrelboot
– Onbeperkt Hollandse bar aan boord ( bier, wijn, fris )
– Rondleiding Meesteres Lola
– Opdrachten voor de vrijgezel
– Entree Lapdance Bar
– Lapdance voor de vrijgezel
– Drankje in de lapdance bar

Min aantal personen
10 personen

Tijdsduur
4 uur

Prijs
10 – 15 personen € 80,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 75,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een sexy Erotisch Strip Diner met een wel heel lekker toetje a 55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!