Vrijgezellenpakket Vrouwen

Vrijgezellenpakket Vrouwen

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Ja dames; speciaal voor jullie: het meest spannende en sexy vrijgezellenpakket van Amsterdam: only for women, het Vrijgezellen Pakket Vrouwen!

Zijn jullie op zoek naar een pittig vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam? En willen jullie vandaag rode oortjes krijgen? Dat gaat zeker lukken met dit sexy Vrijgezellenpakket Vrouwen van Funny Events. Vandaag staat uiteraard geheel in het teken van vrouwen!

Om meteen in de sfeer van de Rosse Buurt te komen, wordt jullie groep ontvangen in de studio voor de Fotoshoot Girls Wanna Have Fun! 1 uur lang kunnen jullie op de foto achter een echt rood raam! Natuurlijk hebben wij voor alles gezorgd; sexy outfits, pruiken en gekke accesoires! Poseer, lach en gier achter het raam in de sexy poses! De foto’s krijgen jullie na de shoot mee op een cd.

Na de fotoshoot achter het raam wordt het alleen nog maar leuker! Want jullie gaan op stap met een echte gigolo over de Amsterdamse Wallen! Tijdens deze 1,5 uur durende tour komen jullie alles te weten over de Rosse Buurt, de Erotische shops en natuurlijk het leven van deze gigolo. Haak dus in bij de sexy Gigolo en laat hem vooral niet los! Uiteraard maken jullie tussendoor een stop in een gezellig Amsterdams cafe om even op adem te komen 😉

Maar, niet voor lang! Want in dit cafe staat jullie nog een hele sexy verrassing te wachten! Deze supersexy Gigolo zal jullie een heuse Strip Act geven! Deze show is een perfecte afsluiting van een Women Only dag in Amsterdam met vriendinnen!

Boek het meest spannende vrijgezellenuitje voor vrouwen in Amsterdam en beleef een dag om nooit meer te vergeten met het Vrijgezellenpakket Vrouwen!

Dit programma is inclusief:

– Fotoshoot 1 uur lang
– Locatie
– Foto’s, kleding en accesoires
– Wallen tour met Gigolo
– 1,5 uur durende tour
– Strip Act
– Borreltje in Cafe

Tijdsduur
3 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs €75,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Het vrijgezellenuitje in Amsterdam spannend en hilarisch afsluiten? Boek dan het Erotische Tupperware party Dinner of het Erotisch Stripdiner! Een spannend 3-gangen diner met vanaf €55,00 p.p. incl. btw