Culinaire Tour Amsterdam

Culinaire Tour Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Workshop

Beleef het echte Mokum op de meest unieke en gezellige manier tijdens de Culinaire Tour van Funny Events!

Ontdek de verborgen plekjes van Amsterdam tijdens deze Culinaire Tour door het centrum! Onder leiding van een professionele gids wandelt u door de oudste buurt van Amsterdam, met het oudste beroep van de hele wereld…de Rosse Buurt!

Waar komen de uitspraken “in de Aap gelogeerd, ouwehoeren en peeskamertje”eigenlijk vandaan? Op naar het culinaire gedeelte! Tijdens de tour maken wij een stop in een oude Kaasproeverij aan het Singel, een oude verdedigingsgracht.

Hier zullen wij 3 soorten kaas gaan proeven met een begeleidende wijn erbij. Geniet van de grachtensfeer, de verlichte bruggen en de lekkere hapjes tijdens de Culinaire Tour!

Uiteraard sluiten wij af in de unieke proeverij, verborgen achter het Krasnapolsky Hotel waar wij een lekker likeurtje zullen drinken ter afsluiting. Gaat u voor een venusolie, pikketanissie of over-t-ij-kijkertje?

Kom alle uitspraken, likeurtjes, lekkernijen en verborgen verhalen van Amsterdam te weten tijdens de Culinaire Tour van Funny Events!

Ideaal voor een gezellig teambuildingsuitje, zakelijk gezelschap, bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Professionele gids
– Kaasproeverij van 3 kazen
– Begeleidend glas wijn
– Likeurtje in Wijnand Fokkink


Tijdsduur
2,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p. 27,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner, Karaoke Dinner Party of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart
  •