Workshop Gogo Dansen

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Houd jij ook zo van dansen en wil jij de show stelen op de dansvloer? Boek dan de Workshop Gogo Dansen! Een teambuildingsworkshop voor een geslaagd vrijgezellenfeest, groepsuitje of teamuitje in Amsterdam waarin je de moves van professionele dansers leert, je zekerder van jezelf wordt en daarna niets liever wilt dan het podium op gaan en helemaal los gaat op de muziek!

Gogo dansen is helemaal hot en leert je entertainen en opzwepen van publiek. Daarnaast is het nog goed voor de conditie én voor je zelfvertrouwen! Want dansen op housemuziek is zeker niet altijd makkelijk! Tijdens deze workshop gaat onze instructeur met jullie aan de slag en zal de basistechnieken, de verschillende poses en de opbouw van de muziek met jullie doornemen. Waar iedereen in de discotheek maar een beetje staat te staan, ben jij na deze workshop niet meer van de dansvloer weg te slaan en blaas je iedereen omver met de beste moves!

Vandaag zullen jullie leren wat voor poses je kunt maken op de muziek. In de vorm van een kleine gechoreografeerde dans leren jullie de moves kennen én luisteren naar de beats. Als iedereen lekker is opgewarmd en energiek wordt van de muziek, is het tijd om jullie te laten “freestylen”! Dit betekent dat je jouw eigen stijl kunt laten zien en dat je even helemaal los mag gaan, net als op de dansvloer
van een gave club! En wie weet, stelen jullie vanavond op de blokken helemaal de show!

De Workshop Gogo Dansen is goed voor je humeur, je moves en brengt je meteen in de stemming voor een lekkere avond stappen in Amsterdam! Dé dansworkshop van dit moment, in hartje Amsterdam, als teambuildingsuitje, groepsuitje of voor een geslaagd vrijgezellenfeest met vriendinnen!


Dit programma is inclusief
– Gogo instructeur
– 1,5 uur durende workshop
– Gechoreografeerde dans
– Locatie
– BTW

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
10 – 15 personen: €27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: €25,00 p.p. incl. btw

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken