Workshop Zumba dansen

Workshop Zumba dansen

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Kom helemaal in de Latijns Amerikaanse sferen met de Workshop Zumba Dansen in het centrum van Amsterdam! Gooi die heupen los en laat je gaan op de opzwepende Zumba Muziek! En dat is niet alleen heel erg gezellig, maar ook erg goed voor je houding en voor de kilo’s..!

Jullie groep wordt ontvangen in onze studio in het centrum van Amsterdam door de Exotische Zumba lerares met een lekker drankje. Zij zal de workshop begeleiden en uitleg geven over de achtergrond van Zumba. De dansstijl komt namelijk uit Colombia, waar Zumba beschouwd wordt als een gezellige dans waarbij men alles los gooit!

Zwaar? Nou, dat valt wel mee! De worskhop duurt 1 uur en je wordt er zeker erg vrolijk van!

Een ideale workshop om jullie vrijgezellen uitje of personeelsuitje  in Amsterdam mee te beginnen is de Workshop Zumba Dansen!

Dit programma is inclusief

– Drankje bij ontvangst
– Exotische begeleiding

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1 uur

prijs p.p. € 26,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Zomerse Sangia Vaart of Amsterdamse Borrelboot om in de Zumba Sferen te blijven! Of lekker muzikaal met het Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 49,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart
  •