Striptease Workshop

Striptease Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

De wens van iedere man; een sexy striptease van zijn geliefde! Maar hoe doe je nou een echt striptease? Leer het hier tijdens de erotische workshop: de Striptease Workshop in Amsterdam! Een perfecte workshop voor een vrijgezellenfeestje in Amsterdam met vrouwen waar jullie zeker wat van zullen leren!

Oke, het is natuurlijk wel heel erg spannend allemaal, maar het belangrijkste is: zelfverzekerdheid. En ook daar wordt aan gewerkt vandaag! Want alle vrouwen moeten zich mooi, vrouwelijk en ongelooflijk sexy voelen! Recht dus je rug, borsten naar voren en leer van Miss Maris hoe je de mannen helemaal gek kunt maken…

De begeleidster van de workshop, Miss Maris, deelt haar eigen ervaringen met jullie. Ook zij heeft gewerkt als stripster en zal jullie vandaag alle kneepjes van het vak leren. Op een leuke en speelse manier zullen jullie de verleidingskunsten van het strippen leren. Leer hoe je je partner op een nonchalante maar zelfverzekerde manier kunt verleiden. Er worden truckjes en tips uitgelegd over de manier en kunst van het strippen. En al deze kunstjes kunnen later nog goed van pas komen 😉 Deze workshop Striptease is zeker een workshop voor jong en oud en leert je naast de sexy moves ook nog de bewustwording van je eigen lichaam. En daar moeten wij vrouwen trots op zijn!

Geniet van een fantastische vrijgezellendag in Amsterdam met de Workshop Striptease onder begeleiding van Miss Maris! Ideaal voor een vrijgezellenfeest waarbij de bruid to be wordt klaargestoomd voor een spannende huwelijksnacht! Maar ook bedrijfsuitjes of vriendinnen groepen zijn natuurlijk van harte welkom!

Dit programma is inclusief

– Striptease begeleidster
– 1,5 uur durende workshop
– Glaasje Prosecco
– Accesoires
– Locatie

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen € 32,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 29,50 p.p incl. btw

Tijdsduur 1,5 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een stapelgek Gooische Vrouwen Dinerspel, Popquiz a Gogo Diner of Karaoke Dinner Party a 55,00 p.p. incl. btw om jullie uitje in Amsterdam helemaal af te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Ik Hou van Holland Boot
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart