Workshop Yoga

Workshop Yoga

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Begin jullie bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam goed en sportief met onze Workshop Yoga! Een ideale workshop als start voor een geslaagd uitje in Amsterdam! Yoga betekent letterlijk “beheersing van het lichaam” en dat is precies wat jullie zullen gaan doen tijdens deze workshop!

Door middel van diverse poses, leer je om een betere houding te krijgen, bewust te worden van je ademhaling en vooral om bij je wezenlijke zelf te komen. Dit klinkt natuurlijk allemaal heel zweverig en dat is het ook, maar je zult zien dat na deze workshop Yoga jullie dag er echt heel anders en meer ontspannen uit zal zien! En nog beter; na een uur geyogaad te hebben, is je geest tot rust gekomen en kan je dus nog veel meer genieten van wat er voor jullie nog komen gaat vandaag!

Wij gaan fysieke yoga beoefenen vandaag; de zogenaamde Poweryoga. Hierbij worden een aantal verschillende Yoga technieken gedaan waarbij de verschillende lichaamsposities elkaar in yogaseries opvolgen; de zogenaamde “Flow”van de Yoga. Deze yogavorm vraagt kracht, uithoudingsvermogen en balans.

Geniet tijdens jullie groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest van deze 1 uur durende Yoga Workshop en wordt helemaal “Zen”! Zo kunnen jullie er tot in de late uurtjes nog wel even tegenaan! En wie weet, wordt je ook aangestoken door het Yoga virus!

De Workshop Yoga wordt in Het Vondelpark of in het Westerpark gehouden. Het is belangrijk om makkelijke kleding aan te trekken.

Na de workshop kunnen jullie nog even nagenieten van een heerlijk kopje koffie of ( bij voorkeur groene ) thee ( Ja, dat mag na al dat harde werken! )

De Workshop Yoga is een sportieve, ontspannen en vooral hele leuke workshop om als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam te doen! Een unieke workshop voor een bijzonder uitje.


Dit programma is inclusief
– Instructrice
– Yoga technieken
– 1 uur durende workshop
– Yoga matten
– Thee, koffie
– Een ontspannen begin van jullie dagje Amsterdam
– BTW

Min aantal personen 10 personen

Prijs
€27,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Crazy 88 City Game of een spannende rondleiding zoals de Crime Tour! Ook een gezellige borrelboot of Wie Ben Ik Dinerspel is altijd een goede combinatie om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam compleet te maken!