Workshop Bootcamp

Workshop Bootcamp

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Begin jullie bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest sportief met de Workshop Bootcamp! Bootcampen is helemaal HOT in Nederland! Een uitermate geschikt teambuildingsuitje en een zeer sportieve uitdaging is de Workshop Bootcamp zeker!

Iedereen kent het concept Bootcampen wel; een work out van 1 uur waarin als een heus leger gedrild wordt! Gelukkig is onze bootcamp niet zo zwaar als in het leger, maar vergis je niet! Er wordt zeker hard getraind! Jullie zullen de zogenaamde Squats gaan doen, gaan opdrukken en een estafette rennen. Nu al moe? Nee toch! Kom op, want na deze training zullen jullie helemaal fit zijn voor wat er misschien nog verder op het programma staat!

Om jullie een beetje bij te staan en het tempo er in te houden, zal onze instructeur de beats uit de boxen lekker zwaar laten klinken, dus zet nog even door!

De Workshop Bootcamp wordt in het Vondelpark of in het Westerpark gehouden. Jullie instructeur zal het komende uur een pittige training hebben voorbereid, maar zeker niet ongezellig! Want tijdens deze training komen er ook een aantal leuke teambuildingsactiviteiten aan bod. Train die bilspieren, verkramp die buikspieren en kweek die triceps; jullie zullen er goddelijk vandaan komen 😉

De Workshop Bootcamp wordt gegeven door instructeur Ron; een oud militair met een plat Amsterdams accent die een leuke, sportieve maar vooral ook hele gezellige work out zal geven vandaag!

Let wel: trek je sportkleding aan want wij beginnen direct met de workshop na aankomst in het park! Trek laagjes kleding over elkaar aan; liever een laagje uit dan te weinig aan en kou vatten! Neem een flesje water mee, want tijdens deze work out drink je zo een fles leeg!

Na de work out kunnen jullie even uitrusten en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak. ( tuurlijk, alles wat je zojuist verbrand heb mag er ook weer aan ) Dat hebben jullie namelijk verdiend! Er is in het café tevens gelegenheid om je even op te frissen.

Een betere manier om jullie vrijgezellenfeest, groepsuitje of personeelsuitje in Amsterdam te beginnen is er niet! Boek de Workshop Bootcamp en begin jullie dagje Amsterdam goed!


Dit programma is inclusief
– Instructeur Ron
– 1 uur durende Bootcamp
– Teambuildingsonderdelen
– Work out
– Koffie of thee & appelgebak
– Een goed begin van jullie uitje
– BTW

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 20 personen: €27,50 p.p. incl. btw
> 20 personen: €24,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Amsterdams Arrangement met smartlappen & borrelen of ga relaxen op de Borrelboot en boek een Ik Hou van Holland Dinerspel om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam compleet te maken!