Workshop Teambuilding met een Knipoog

Workshop Teambuilding met een Knipoog

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Bekijk hier de Workshop Teambuilding met een Knipoog in het centrum van Amsterdam; voor een gezellig bedrijfsuitje met een boodschap!

Tja, Teambuilding is bijna wel het meest hippe woord in de Nederlandse bedrijfscultuur! Een bedrijfsuitje moet natuurlijk niet alleen maar een gezellig uitje zijn om nader tot elkaar te komen, maar mag ook een bepaald doel hebben; een betere samenwerking bijvoorbeeld. En daar wordt uiteindelijk iedereen blij van! Nu heten wij niet voor niets Funny Events en bieden daarom de unieke Workshop Teambuilding met een Knipoog aan! Een kleine cursus teambuilding met leuke opdrachten, raadsels en rollenspel om een gezellige manier te teambuilden. Goede combinatie toch?

Jullie groep wordt ontvangen op onze gezellige locatie in het hart van Amsterdam, aan de bruisende Warmoesstraat. De workshop zal worden begeleidt door onze gezellige host, die ervoor zal zorgen dat jullie met andere ogen jezelf naar elkaar zullen gaan kijken…

In groepjes van ongeveer 5 personen werken jullie samen aan de verschillende opdrachten.

De allereerste opdracht is natuurlijk de kennismaking. Geen Wie-ben-ik en Wat-doe-je rondje, maar een observerende ronde. De eerste indruk is vaak totaal anders dan later zal blijken. Aan jullie de taak om onze host in te schatten. Is hij/ zij getrouwd, kinderen, koop of huurhuis, wat voor soort auto, of liever fiets, vakantie land, wel of geen hetero, favoriete muziek, idool, woonachtig in dorp of stad en nog veel meer! De verbazing zal groot zijn hoe verschillend een indruk kan zijn.

Na deze indruk zullen de rollen worden omgedraaid. Door middel van grappige stellingen en eigenschappen leren jullie elkaar op een hele andere manier kennen. Door middel van typische rollenspellen gebaseerd op de Lama’s, leren jullie om te improviseren en op elkaar in te spelen. Dit levert vaak natuurlijk hilarische momenten op!

En wat denk je wat er zou gebeuren als jullie groepje met een vliegtuig neer zou storten op een onbewoond eiland? Gelukkig leeft iedereen nog, maar hoe overleven jullie dit? Een opdracht waarbij compromissen sluiten en tactieken bedenken centraal staan.

De workshop wordt afgesloten met een gezellige quiz en een lekkere borrel, zodat jullie in polonaise de deur weer uit gaan! De workshop Teambuilding met een knipoog in Amsterdam een een goede manier om jullie bedrijfsuitje, groepsuitje of teamuitje in Amsterdam vrolijk te beginnen. Leerzaam, teambuilding en vooral heel gezellig zijn de belangrijkste ingrediënten van deze Cursus Teambuilding met een knipoog!

Dit programma is inclusief
– Gezellige Host / Begeleider
– 2 drankjes inclusief
– Stellingen, opdrachten en scripts
– Schrijfmateriaal
– Accesoires & kleding voor de rollenspellen
– Quiz
– Prijs voor de winnaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p.

10 – 15 personen: € 27,50 p.p. incl. btw
> 15 personen: € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!