Workshop Cursus Plat Amsterdams

Workshop Cursus Plat Amsterdams

Culinair groepsuitje

Uitjes Workshop

Ontdek de mokumse gezelligheid tijdens de leukste workshop cursus van Amsterdam samen met Sientje; Hoe word ik een Amsterdammer?!

Tijdens deze Amsterdamse inburgeringscursus leert u te praten, te zingen en te borrelen als een echte Amsterdammer! Uw groep wordt ontvangen in het stamcafe van Sien, waar ze al jaren achter de toog staat, met een lekkere borrel.

Sien test uw kennis van Mokum tijdens de quiz, worden de Amsterdamse uitspraken en gezegdes onder de loep genomen bij de petje op petje af ronde en leert Sien u de eu, uh en el uitspreken….En om het helemaal af te maken, sluiten wij af met een gezellige Smartlappen Bingo. Ideaal voor een geslaagd teambuildingsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Wordt een echte Amsterdammer tijdens de workshop vol Mokumse gezelligheid; dat is Amsterdam op zn best tijdens deze Workshop Cursus Plat Amsterdams!

Dit programma is inclusief


– 1,5 uur durende workshop
– locatie
– Amsterdamse Sien
– Quiz en spelmateriaal

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 25,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

 • Op stap met Loesie
 • Gouwe Ouwe Popquiz
 • Het Soap Diner
 • Warme Wallen Rally
 • Amsterdamse Borrelvaart
 • strong>
  strong>
  strong>
  strong>