Amsterdams Arrangement

Amsterdams Arrangement

Op zoek naar een echt Amsterdams bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Bekijk hier dan het enige echte Amsterdams Arrangement!

Een Amsterdamse Quiz, Smartlappen zingen met Sjaan of Loes en een heuse Amsterdamse Kroegentocht door de Rosse Buurt en de Jordaan onder leiding van de leukste gidsen van Amsterdam, verkleed als Plat Amsterdams typetje!

Mokumse gezelligheid en een paar lekkere borrels; dát zijn de ingrediënten van een echt Amsterdams Arrangement!

Aan de arm van….Jordanese Sjaan of Amsterdamse Loesie, wandel je  de Wallen of door de Jordaan langs de typisch Amsterdamse kroegen. Tussendoor drinken we natuurlijk een borrel in hun stamkroeg, en dat is niet het enige! Sjaan of Loesie zijn natuurlijk ras Amsterdammers en praten met een lekker plat Amsterdams accent. Een cursusje Plat Amsterdams zal in dit arrangement dus ook niet ontbreken! Deze dames kennen de buurt op hun duimpje en laten jullie graag hun stamkroegen zien. Tijdens de rondleiding vertellen zij de beste anekdotes en mooiste verhalen over hun buurt. Ja,ja, deze dames kunnen echt ouwehoeren! En nu we het er toch over hebben, waar komt die uitdrukking eigenlijk vandaan?

Dat brengt ons meteen bij stop nummer 1!

In de eerste kroeg doen we een Amsterdamse Quiz om even de kennis te testen over onze hoofdstad…Wat betekent een “pikketanussie”? En wat is een “Jajem”? “En de bonusvraag: “Wat was het grote geheim van Johhny Jordaan”? Speel mee met de Amsterdamse quiz en win een prijs! Want degene met de meeste punten wordt verkozen tot Mokummer van de dag!

In de tweede kroeg gaan we met z’n ( ja, ja! ) allen Smartlappen zingen en een pikketanussie drinken, want dat hoort zeker bij de Amsterdammers. Dus schraap je keel en zing lekker mee met de Amsterdamse smartlappen in het gezellige café Lowietje, de 2 Zwaantjes of het Mandje!

Zing, geniet en beleef Amsterdam ten voeten uit met het Amsterdams Arrangement! Dan gaan jullie zeker in polonaise naar huis 😉

“Geef ons maar Amsterdam…dat is mooier dan Parijs..!”

Geniet tijdens een personeelsuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje van het echte Amsterdam tijdens het Amsterdams Arrangement bomvol Mokumse gezelligheid!

Dit programma is inclusief

– Gids als typetje Plat Amsterdamse Sjaan of Loesie
– 2 drankjes ( bier, wijn , fris )
– Amsterdamse Quiz met prijs
– Smartlappen zingen

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen € 39,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 37,50 p.p incl. btw

Tijdsduur 2,5 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een hilarisch Ik Hou van Holland Speldiner a 55,00 p.p. incl. btw om uw uitje in Amsterdam helemaal af te maken!