Ik Hou van Televisie Dinerspel

Ik Hou van Televisie Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier het origineelste uitje van Amsterdam; het Ik Hou van Televisie Dinerspel! Een superleuk teambuildingsdiner geschikt voor jong en oud tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje!

De laatste 20 jaar televisie komt vanavond voorbij in allerlei leuke, nostalgische en grappige fragmenten. Kennen jullie meneer Cactus nog? En hoe heten alle sterren van O,o, Cherso ook alweer? En wie was de winnaar van de eerste Idols?

Jullie worden hartelijk ontvangen door onze Showbizz Host in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam. Hier hebben wij een prive zaal voor jullie groep gereserveerd, waar jullie vanavond het Ik Hou van Televisiespel zullen gaan spelen én lekker gaan eten. In teams strijden jullie vanavond tegen elkaar in de rondes “tv van toen en nu”, “reclames raden” en het niet te vergeten het beroemde “boodschappenspel”. Ook worden er diverse spelletjes gespeeld als het beroemde Tell Sell spel en worden jullie presentatie technieken getest 😉 Tja, want presenteren, dat is nog niet zo makkelijk!

Beantwoord de vragen van de leukste TV Momenten van toen en nu! Het Ik Hou van Televisie Dinerspel is een garandeerde geslaagde avond uit voor een personeelsfeestje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Want zeg nou zelf; wie houdt er nou niet van televisie?

Geniet dus samen van de komische hoogtepunten in de geschiedenis van televisie en beleef een avond van nostalgie vol “O,jaaa!”momenten tijdens het Ik Hou van Televisie Dinerspel in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Showbizz Quizmaster0
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Spelrondes, fragmenten en spellen
– Fles bubbels voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

Prijs
10-15 personen: €55,00 p.p. incl. BTW
> 15 personen: € 52,50 p.p. incl. BTW

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy 88 City Game of Hangover Stadsspel met de leukste stadsopdrachten vanaf €22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!