Ik Hou van Televisie! Spel

Ik Hou van Televisie! Spel

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Beleef de afgelopen 20 jaar televisie met het Ik Hou van Televisie Spel van Funny Events! Wie was de host van Showmasters? Hoe oud van Robert ten Brink toen hij zijn eerste tv programma Cijfers en Letters presenteerde? En wat gebeurde er bij een foute vraag in Ron’s Honeymoonquiz? Speel mee met het nieuwe thema spel in het centrem van Amsterdam: Ik Hou van Televisie Spel! De leukste televisie quiz van Nederland!

Jullie groep wordt ontvangen in het showbizz café met een drankje en in teams verdeeld, die vandaag de strijd met elkaar zullen aan gaan. Natuurlijk wordt de quiz begeleidt door onze eigen showbizz host, die jullie mee terug neemt in de tijd… Zo speelt de showbizz host de verschillende rondes: Televisie van toen en nu, de 25 meest grappige reclames en het Boodschappen Spel! Prijs een product aan en lees een aankondiging van De Wereld Draait Door voor…

Een middag vol teambuilding, nostalgie en gezelligheid in het centrum van Amsterdam, samen met collega’s of vrienden! Het Ik Hou van Televisie Spel is een superleuk teambuildingsspel voor een geslaagd bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Dit programma is inclusief


– Showbizz Quizmaster
– 2 uur durende Televisie Quiz
– Beamer, scherm en geluid
– Accesoires
– Prijs voor het winnende team
– Locatie in een gezellig café

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 27,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart