Wallen Winterwandeling

Wallen Winterwandeling

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Ja, eindelijk! Hij is er weer; de Wallen Winterwandeling van Funny Events! Een feestelijke winterse stadswandeling door hartje Amsterdam om heerlijk warm van te worden! Tijdens deze unieke rondleiding ontdekken jullie de warmste en oudste buurt van Amsterdam; de Wallen. En niet zomaar nee, tijdens deze rondleiding wandelt u aan de arm van onze eigen kerstvrouw! Onze supergezellige gids is verkleed als gezellige kerstvrouw en zal jullie laten zien hoe mooi Amsterdam in de winter is!

En voor wie denkt, wandelen da’s wel erg koud hoor in de winter, die heeft het helemaal mis! Want tijdens deze gezellige wandeling, komen wij op de warmste plekjes van de stad; te weten de Rosse Buurt! Een heuse Wallen Winterwandeling dus!

Deze kerstvrouw heeft de Christmas Spirit en neemt jullie mee voor een 1,5 uur durende tour door  de Rosse Buurt! Natuurlijk zal zij jullie vermaken met de leukste anekdotes en verhalen over de dames van lichte zeden, de peeskamers, het Chinatown en de leukste weetjes en verhalen over de oudste buurt van Amsterdam!

Ja,ja, deze kerstvrouw is al jaren gids in Amsterdam en heeft het extra druk tijdens de feestdagen! Wisten jullie eigenlijk dat de Kerstdagen ook best druk zijn op de Wallen? En dat Amsterdam op haar mooist is in de winter als alle bruggen en huis -en peeskamers verlicht zijn? Geniet van het fantastische uitzicht en bijna magisch verlichte Mokum tijdens de Wallen Winterwandeling! Een unieke en feestenlijke rondleiding voor een warm personeelsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in het hart van Amsterdam!

Boek het leukste winteruitje hier en ontdek de Amsterdamse Wallen aan de arm van onze gezellige kerstvrouw tijdens de Wallen Winterwandeling!

Deze ludieke rondleiding is perfect voor een winters en gezellig bedrijfsuitje, personeelsuitje en vrijgezellenuitje in Amsterdam!

NB. Nóg warmer worden? Start of eindig de Wallen Winterwandeling dan met een glas Gluhwein & warm appelgebak a € 9,95 p.p. incl. btw

Dit programma is inclusief

– Gids als Kerstvrouw
– 1,5 uur durende tour

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen € 17,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen: € 15,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig winters Moordspeldiner, Ik Hou van Holland Winterspel of gezellige Amsterdamse Avond vanaf 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!