Borrelvaart en Speurtocht Amsterdam

Borrelvaart en Speurtocht Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Stap aan boord van onze gezellige Borrelboot voor een 1,5 uur durende vaart door de Amsterdamse grachten! Aan boord wordt er onbeperkt Hollandse bar geserveerd, dus geniet van een lekker drankje en het uitzicht over de Amsterdamse grachten!

De boot zet jullie groep af in het centrum van de Jordaan of Wallen. Want…hier begint de Speurtocht Amsterdam! Onze begeleider wacht bij de steiger van de boot op jullie. In teams van 5 tot 8 personen gaan jullie op pad, gewapend met een opdrachtenboekje en een plattegrond!

Ontdek de verborgen hofjes van de Jordaan, drink een borrel in Cafe Lowietje en zoek de personages op het Johnny Jordaanplein! Tijdens de Jordaan Speurtocht komt u op een ludieke manier alles te weten over de plek waar de bloemetjes altijd buiten staan…!

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een speurtocht door het oudste stukje van Amsterdam, de Rosse Buurt! Hoeveel kost een bezoekje bij een van de dames? Waar zit de Bananenbar? En wat is het smalste steegje op de Wallen? Zoek, bewonder, speur en lach tijdens de Speurtocht Wallen van Funny Events!

Na de speurtocht wordt het winnende team bekend gemaakt in een typische Amsterdams cafe. Natuurlijk onder het genot van een borreltje zingen wij voor het winnende team en wordt de prijsuitreiking gedaan.

Een toparrangement vol plezier, gezelligheid en lekker veel Amsterdam is de Borrelvaart en Speurtocht Amsterdam!

 

Dit programma is inclusief

– Borrelboot
– Drankjes aan boord
– Begeleider
– 2,5 uur durende Jordaan of Wallen Speurtocht
– Opdrachten en plattegrond
– Prijs voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

min. aantal personen 10 personen 

tijdsduur  4  uur

prijs per persoon  € 54,50 p.p. incl. btw.

optioneel  Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart