Karaoke Sing a Long Party

Karaoke Sing a Long Party

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Altijd al mee willen doen aan the Voice? Zingt u stiekem onder de douche? Dit is uw kans! Schitter op het podium en zing de sterren van de hemel tijdens de Karaoke Sing a Long Party van Funny Events! In een gezellig café in het centrum van Amsterdam, wordt uw groep ontvangen door onze host Gemma Glitter, die samen met jullie de leukste meezingers zal zingen!

Onder het genot van een borrel (s) zingt u samen met collega’s, vrienden of vriendinnen de leukste en vooral foutste nummers uit ons boekje! Zo wordt natuurlijk de bekende hit als “Paradise by the dashboard light” lekker meegeblerd en gaan wij op z’n plat Amsterdams “Bloed, zweet en tranen” ten gehore brengen!

Gemma zet ‘m in, maar verwacht natuurlijk wel een zingende zaal met gouden keeltjes! Dus, zing maar lekker mee en geniet van de meest gezellige smartlappen, foutste hits en golden oldies tijdens de Sing a Long party!

De ultieme teambuildingsdag beleeft u met de Karaoke Sing a long Party in Amsterdam! Terwijl Gemma de muziek klaarzet, kunt u de leukste nummers uit de jaren 80,90, pophits, Hollands of de muziek van nu!

Zing, borrel en geniet tijdens een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Amsterdam en boek de Karaoke Sing a Long Party!

Dit programma is inclusief

– Host Gemma Glitter
– Geluid en muziek
– Karaoke Boekjes
– Accesoires
– Locatie

Tijdsduur
1,5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs p.p. 27,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart