Speurtocht “Bij ons in de Jordaan”!

Speurtocht “Bij ons in de Jordaan”!

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Ontdek de oude, nog altijd gezellige en levendige Jordaan met de leukste speurtocht van Amsterdam: de speurtocht “Bij ons in de Jordaan!” Jullie groep wordt ontvangen door onze gezellige begeleidster, die jullie vandaag zeker nog terug gaan zien!

Want, jullie zullen de echte, oude Jordaan met haar volksstraatjes, smartlappen en hofjes gaan ontdekken aan de hand van een opdrachtenboekje, plattegrond en camera. Wisten jullie namelijk dat V&D het eerste kleine kantoortje midden in de Jordaan had? En dat Cafe Lowietje niet op de Wallen zit, maar juist midden in de Jordaan? En dat een smartlap eigenlijk een “zeikerig”liedje is??

Vast niet! Wij zullen niet alles verklappen, want het is en blijft een speurtocht natuurlijk…
In teams strijden jullie tegen elkaar voor die prijs en de winnaarstitel! Speur mee door de kleine straatjes, beantwoord de vragen, zing een gezellige smartlap bij Trees en doe de gekke opdrachten bij onze ( Plat Amsterdamse! ) begeleider!

Zo komt u erachter waar de echte Jordanezen wonen en waar die schitterende verborgen hofjes liggen. Neem plaats op de kruk van de Cock of Vledder in Cafe Lowietje, want natuurlijk wordt de speurtocht geheel in Jordanese stijl afgesloten…met een pikketanissie!

Welk team komt er als winnaar uit de bus en mag een overwinningslied zingen? De Speurtocht “Bij ons in de Jordaan” is een supergezellige teambuildings activiteit in hartje Jordaan waar de Jordaneze gezelligheid centraal staat!

U gaat gegarandeerd zingend naar huis…”Bij ons…in de Jordaan, zing je van hela hola hopladiee!”

NB. Helemaal in stijl afsluiten? Boek dan het Jordanese afsluitertje met een lekkere borrel en smartlappen van onze accordeonist erbij! € 25,00 p.p. incl. btw


Dit programma is inclusief

– Plat Amsterdamse begeleider
– 2,5 uur durende speurtocht
– Opdrachtenboekje, plattegrond en camera
– Pauze met smartlap zingen
– Prijsuitreiking
– Prijs voor de winnaars
– 1 drankje met de prijsuitreiking

min. aantal personen 10 personen
tijdsduur 3 uur
prijs €18,50 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!