Crime Tour: Criminele Stadswandeling

Crime Tour: Criminele Stadswandeling

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Ontdek het duistere Mokum tijdens deze Crime Tour door het hart van Amsterdam! De rondleiding van een onderwereld figuur geeft jullie een uniek kijkje achter de schermen…

Altijd al willen weten hoe ‘de Neus’  te werk ging? Waar het stamcafé van de Hells Angels gevestigd was? En nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van de onderwereld in Amsterdam? Wandel dan mee aan de arm van de mysterieuze Olga, een goede bekende uit deze wereld. Niets is wat het lijkt hier en achter ieder raam, kroegje of winkel schuilt een spannend verhaal!

De rondleiding neemt jullie niet alleen mee over de bekende Wallen, maar leidt jullie tevens door het minder bekende gebied rondom de Spuistraat. Tijdens de rondleiding vertelt Olga alles over de dames achter de ramen, de kastenbazen, de bekende sexclubs, kleine casino’s en niet te vergeten de “nachtsauna’s”…In de vele typische kroegjes werd niet alleen geborreld, maar werden en worden nog steeds louche zaken gedaan! Want ondanks de crisis in Nederland, draait het hier nog op volle toeren…

Tussendoor zal Olga een stop maken in een van haar stamkroegen aan de Zeedijk. Hier trakteert Olga jullie op een lekkere borrel en gaan jullie de uitdaging met haar haan tijdens een spannend spelletje roulette! Wees niet bang, hoe Russisch Olga ook klinkt, zo is haar roulette niet hoor ;)!

Ontdek de duistere kant van het prachtige Mokum tijdens deze spannende stadswandeling! Wie waren en zijn de penoze, wie is de eigenaar van het bekende Casa Rosso en wat zijn kastenbazen? Kom alle mysterieuze verhalen te weten met de rondleiding: “Aan de arm van een Onderwereldfiguur”!

Dit programma is inclusief


– 2 uur durende Wallen / Centrum tour
– Gids als typetje onderwereldfiguur
– 1 drankje van Olga
– Olga’s Roulette Spel

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs

8 – 12 personen €22,50 p.p. incl. btw
> 12 personen €19,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een superspannend Moordspeldiner of Maffia Dinerspel a €55,00 p.p. incl. btw om uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart