Workshop vintage t-shirt

Workshop vintage t-shirt

Culinair groepsuitje

Uitjes Funny Tours, Vrijgezellen, Workshop

Speciaal voor de vrouwen: Het meest creatieve vrijgezellen uitje met vriendinnen boek je met de Vintage Workshop, uniek in Amsterdam!

Pimp je outfit met de leukste modebewuste workshop en vind de creatieve geest in jezelf…

Ben jij je oude sweater ook helemaal zat? Mooi! Want tijdens de Vintage Workshop maken van iets ouds, iets nieuws! En niet alleen maar nieuw, maar ook hip natuurlijk! Want Vintage is helemaal Hot..

Jullie groep wordt ontvangen door onze host onze gezellige locatie, midden in de Rosse Buurt met een lekker drankje. Hier in het stadshart bruist de creativiteit, want je zit midden tussen de designers en gekke kunstenaars van het Red Light Fashion District.

Vandaag zullen jullie de herontdekking van jullie oude kleding doen! Die stomme sweater die alleen maar in de kast hangt en nooit draagt, wordt vandaag een fantastisch nieuw kledingstuk!

Want, van deze oude trui maakt onze Vintage Man samen met jullie een hippe broek. Knip, plak, naai en creeer je nieuwe hippe joggingbroek, jurk, kekke tas of supertoffe wanten met de leukste accesoires uit onze collectie! Jullie bedenken het, onze Vintage Man, die doet het zware werk. De outfit wordt namelijk wel mooi op de naaimachine in elkaar gezet!

Natuurlijk geeft de Vintage expert jullie nog een aantal leuke tips & tricks  over de mode van toen en nu…

Herontdek je kledingkast en krijg de leukste nieuwe inzichten tijdens de unieke Vintage Workshop van Funny Events!

NB. Iedereen neemt 1 eigen sweater mee!

Dit programma is inclusief

3 uur durende workshop
– 1 drankje inclusief
– Applicaties, stof,  naaigerei
– Vintage Expert
– Locatie

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
10 – 15 personen 35,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 32,50 p.p. incl. btw

optioneel Meer Fashion? Boek dan de Warme Wallen Tour door het Red Light Fasoin District van Amsterdam en wandel langs de ateliers in de oude peeskamers op de Wallen a 17,50 p.p. incl. btw om je vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam helemaal af te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan