BUDGET Feestavond (v.a. 35 personen )

BUDGET Feestavond (v.a. 35 personen )

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Op zoek naar een geslaagd personeelsfeest maar hebben jullie een budget? Geen probleem! Bekijk hier het BUDGET Feestavond; een bedrijfsfeest of familiefeest in Amsterdam met alle ingrediënten om er een bijzonder feestelijke avond van te maken! Of het nu om een eindejaarsfeest, familiefeest of kerstparty gaat, het budget feest is altijd een succes!

Tijdens deze feestavond kan er lekker worden gegeten, geborreld en gedanst! Want natuurlijk is een feestavond niet compleet zonder swingende muziek! Bij binnenkomst zal er lekkere swingende muziek aan staan, zodat jullie wel met de voetjes van de vloer zullen moeten gaan. Onder het genot van een drankje en een hapje is het natuurlijk ook tijd om lekker bij te kletsen en te genieten van een avond met elkaar.  Vanavond staat onze hostess, verkleed als typetje Gemma Glitter of Amsterdamse Sjaan ook geheel tot jullie beschikking en zal hier en daar een dansje wagen! Ook zal zij de hilarische Bingo verzorgen of een gezellige Popquiz met jullie spelen. Aan jullie de keus om jullie feestavond zo leuk mogelijk in te richten.

Wij bieden voor het Budget Themafeest een aantal locaties aan in het centrum van Amsterdam, die beschikken over een sfeervolle zaal. De locaties variëren van typisch Amsterdams tot knus en modern. Afhankelijk van de groepsgrootte, hebben wij verschillende locaties in ons bestand.

Natuurlijk moet er ook gegeten worden, want als er nog een hele avond gedanst wordt, dan is een goede bodem wel gewenst! Er een uitgebreid buffet voor jullie klaar, inclusief salades en brood.  U kunt kiezen uit een aantal verschillende menu’s, bijvoorbeeld Hollands Stamppotten Buffet, Italiaans Buffet of Mediterraans buffet. Na het diner gaat het volume van de muziek een tandje harder en kan iedereen losgaan op de beats!

De gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken; dus neem er nog een! Natuurlijk kunt u zelf een thema aan de avond verbinden en al uw gasten verkleed laten komen! Wij zorgen voor gezellige slingers, maar wij kunnen tevens voor uitgebreide decoratie zorgen. Ook een leuke quiz, act of bijvoorbeeld typetje verzorgen wij. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij denken graag met u mee om uw ideale feestavond te verzorgen!

Geniet, eet en drink en dans tijdens de BUDGET Feestavond en beleef een onvergetelijk personeelsfeest in het centrum van Amsterdam!

 


Dit programma is inclusief
– Locatie
– Onbeperkt bier, wijn, fris
– Typetje Plat Amsterdamse Sjaan of Gemma Glitter
– Muziek ( via ipod )
– Buffet ( Stamppotten – Italiaans of Mediterraans )
– Popquiz a Gogo of hilarische Bingo
– BTW

Optioneel bij te boeken
– Zanger / Zangeres
– DJ
– Act
– Dans Workshop
– Pub Quiz
– Cocktail Shaken
– Mama’s kast verkleedhoek
– Budget Feestavond op de boot

min. aantal personen 35 personen

tijdsduur 4 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
35 – 50 personen: €75,00 p.p. incl. btw
50 – 75 personen: €65,00 p.p. incl. btw
75 – 100 personen: €55,00 p.p. incl. btw.
> 100 personen: €50,00 p.p. incl. btw
Grotere groepen krijgen van ons een speciale prijs op maat

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken