Walking Dinner Amsterdam

Walking Dinner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Hap en Stap Tour? u niet bekend? Maar u wilt Amsterdam ontdekken en lekker eten? Dat kan met onze Walking Dinner Amsterdam! Een topcombinatie van verschillende restaurants in de stad, lekker eten en een gezellige gids!Deze hap en stap tour neemt julllie mee voor een culinaire en culturele ervaring door Mokum! Ideaal voor een geslaagd personeelsuitje, teamuitje of groepsuitje in Amsterdam.

Tijdens dit culinaire arrangement door de Jordaan en de Amsterdamse Wallen onder leiding van onze gezellige en professionele gids. Kom alle leuke anekdotes en verhalen te weten over het oude Mokum, de eerste cafe’s en natuurlijk de Rosse Buurt. Hoeveel peeskamers zijn er nog? Waar komt de naam Rosse Buurt eigenlijk vandaan? En, hoeveel kost een bezoekje hier? Op al deze vragen krijgt u antwoord!

Na een klein uurtje wandelen komen wij aan bij het eerste restaurant voor het voorgerecht. Nadat de buiken gevuld zijn, neemt onze gids u mee naar het restaurant voor het hoofdgerecht, dat aan de rand van de volkswijk de Jordaan ligt.

Na de tweede gang kunt u genieten van een lekkere avondwandeling door de Jordaan, met haar karakteristieke straatjes, grachten en typische cafe’s. Wist u eigenlijk dat Cafe Lowietje midden in de Jordaan zit? En waarom Willy Alberti een plakkaat aan de Westerkerk heeft?

Gezellig een avondje happen en stappen! Ontdek, geniet, beleef en ervaar het lekkerste arrangement van Mokum, het Walking Dinner Amsterdam van Funny Events!

Dit programma is inclusief

– Professionele Gids
– Jordaan Wandeling
– Wallen Wandeling
– Oude Centrum wandeling
– 3-gangen diner in verschillende restaurants

Indicatie tijdschema:

17:00 – 17:45 Wallen Wandeling
17:45 – 18:30 Voorgerecht
18:30 – 19:00 Oude Centrum Wandeling
19:00 – 20:00 Hoofdgerecht
20:00 – 20:30 Jordaan Wandeling
20:30 – 21:00 Dessert

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur 4 uur

prijs p.p.
8 – 15 personen :€ 60,00 p.p. incl. btw.
> 15 personen: €57,50 p.p. incl. btw

Hollands Borrelarrangement:
Geniet van onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee gedurende de gehele avond a € 27,50 p.p. incl. btw! Dat is makkelijk!

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig Popquiz a Gogo Diner of  Workshop Cursus Plat Amsterdams à 24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart