Themafeest: Skihut Party ( v.a. 30 personen )

Themafeest: Skihut Party ( v.a. 30 personen )

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Sneeuw, skistokken, foute apres ski muziek en lekkere zoetje shotjes; dat zijn de ingrediënten van een echte Skihut Party! Een ideaal themafeest voor een avond vol Hollandse en Duitse Schlagers, bierpullen, hoempapa muziek en kopstootjes om een gegarandeerd gezellig bedrijfsfeest of personeelsfeest te vieren!

Skizonnebril op het hoofd?Check! Pully aan? Check! Skistokken mee?Check! Dan zijn jullie klaar voor de foute Skihut Party!

Jullie worden hartelijk ontvangen door Heinz, de gebruinde skileraar, die jullie voorziet van een shooter bij binnenkomst en jullie outfit voor vanavond zal keuren!
Terwijl de Apres Ski DJ “Ik heb een toeter op mijn waterscooter” uit de boxen laat galmen, zal het jullie vanavond aan niets ontbreken! De serveersters, verkleed als echte Deerndels, compleet met diep decolleté en gewapend met bierpullen in de hand, zorgen ervoor dat het bier rijkelijk vloeit!

Uiteraard kan er lekker gezeten worden aan de lange, rood-wit geblokte tafels of ga je los op de dansvloer tijdens de foutste muziek! Bij een feest hoort natuurlijk ook een buffet en om volledig in de Winterse ski sfeer te blijven, staat er een heus stampotten buffet voor jullie klaar! Compleet met worst, zuur en mosterd voor de liefhebbers. Schuif aan en geniet van een lekker bord Hollandse stamppot aangezien een goede bodem van cruciaal belang is voor deze avond.

Als de buiken gevuld zijn en de sfeer er goed in zit, laat Heinz zijn skistokken voor wat het is, want hij speelt vanavond de Popquiz a Gogo met jullie! Jullie starten met de altijd swingende Dance Battle, dus gooi die heupen los en laat die dance moves zien! Tijdens de Herken de Foute Hits ronde, is het aan jullie om de artiest en titel van een stukje van een nummer te raden. Oeh, wie zong het nummer Vamos a La Playa ook alweer?? En wie zong ook alweer “Ich bin wie du”? Heinz weet wel wat feesten is en maakt er een onvergetelijke van met de Popquiz a Gogo!

Tijdens deze feestavond in hartje Amsterdam wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken en kan er dus volop worden gefeest!

Geniet van een hilarisch bedrijfsfeest of personeelsfeest in Amsterdam met de Skihut Party en beleef een stapelgekke avond.


Dit programma is inclusief
– Locatie
– Welkomst shooter
– Typetje Skileraar Heinz
– Serveersters als Deerndels
– Stamppottenbuffet
– Popquiz a Gogo
– Onbeperkt bier, wijn en fris
– Apres Ski DJ
– Geluid, techniek & decoratie
– BTW

Optioneel bij te boeken
– Sneeuwmachine
– Shooterbar
– Fotograaf
– Polaroid Girls
– Hollandse Zanger
– Mama’s kast verkleedhoek
– Skihut Party op de boot

min. aantal personen 30 personen

tijdsduur 4 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
30 – 40 personen: €119,50 p.p. incl. btw
40 – 50 personen: €115,00 p.p. incl. btw
50 – 65 personen : €109,50 p.p. incl. btw.
65 – 80 personen: €100,00 p.p. incl. btw
80 -100 personen: €90,00 p.p. incl. btw
> 100 personen: €80,00 p.p. incl. btw
Grotere groepen krijgen een speciale prijs op maat

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken