Plat Amsterdamse Vaart

Plat Amsterdamse Vaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Workshop

Op zoek naar de échte Amsterdamse gezelligheid? Boek dan onze Plat Amserdamse Vaart met Sjaan! Een ludiek, geslaagd en vooral heel Amsterdams bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje om vrolijk de dag mee te beginnen of mee af te sluiten!

“Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs… Zeker wel! Ons Mokum is echt een paradijsje,helemaal gezien vanaf de grachten. Ontdek het prachtige Amsterdam vanaf het water nu zelf aan boord van de Plat Amsterdamse Boot!

Uw groep wordt ontvangen door de schipper en Plat Amsterdamse Sjaan aan de steiger van het Centraal Station! Vaar mee met deze oer Amsterdamse 1,5 uur durende rondvaart door de grachten en de haven. Sjaan biedt jullie een lekker pikketanisie aan en brengt de sfeer er meteen in! Want Sjaan, die is een ras echte Amsterdammer!

Geboren en getogen in de Jordaan, praat zij met en lekker plat accent en heeft zij de leukste uitspraken! Als iedereen een lekkere borrel in de hand heeft, speelt Sjaan met jullie de Amsterdam Quiz! Hoeveel weten jullie eignlijk van Mokum? En wat betekent Mokum eigenlijk? En wat betekent attenooie ook alweer? Sjaan geeft jullie meteen een spoedcursus Plat Amsterdams en zingt de meest gezellige smartlappen mee!

Je ziet het: Oer Amsterdamse gezelligheid op de Plat Amsterdamse Vaart samen met Sjaan!

Dit programma is inclusief


– 1,5 uur durende borrelvaart
– bier, wijn, fris aan boord ( onbeperkt )
– Amsterdamse Quiz
– Amsterdamse Sjaan

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen € 54,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 52,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!