Karaoke Sing a Long Borrelboot

Karaoke Sing a Long Borrelboot

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot

Funny Events heeft een unieke vaart bedacht; muzikaal, swingend en heel erg gezellig! De Karaoke sing a Long Borrelboot door de Amsterdamse grachten is een waar feest!

Heeft u stiekem altijd al mee willen doen aan the Voice of Idols? Zingt u alleen onder de douche? Dit is dan uw kans!

Vaar mee  op de swingende Karaoke sing a Long Borrelboot door de Amsterdamse grachten en haven tijdens een gezellig personeelsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam. En dat allemaal onder het genot van een lekker drankje!
Uw groep wordt aan boord ontvangen door de plat Amsterdamse en altijd gezellige Ome Bol, die alle gasten direct in de sfeer zal brengen met gekke brillen, hoeden, pruiken en petten!

De ultieme teambuildingsdag beleeft u met de Karaoke Sing a Long Borrelboot in Amsterdam!

Zing, borrel en geniet tijdens een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Amsterdam en boek de Karaoke Party!

Tip: Vergeet uw fototoestel niet, want dit is zeker een vaart om vast te leggen!

Dit programma is inclusief
– gezellige Host
– Geluid en muziek
– Accessoires
– Boothuur

Min. aantal personen 10

Duur 1,5 uur

Prijs
10 – 15 personen € 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een spannend en hilarisch Moorddinerspel of Popquiz a Gogo Diner om helemaal in de sfeer te blijven! Vanaf €55,00 p.p. incl. btw!

Boek bijvoorbeeld vooraf een Rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan”! a €18,50 p.p. incl. btw om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken!