Workshop KutCakes maken

Workshop KutCakes maken

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Zoeken jullie een hilarische, lekkere en ook hele leuke workshop in hartje Amsterdam voor een geslaagd vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnn? Bekijk hier dan de enige echte KutCake Workshop!

Cupcakes zijn helemaal hot and happening op dit moment! Maar ooit gehoord van ‘kutcakes’?
Tijdens deze ludieke en speciale vrijgezellenfeest workshop in onze studio midden in de Rosse Buurt gaan jullie aan de slag met onze onversierde ‘kutcakes’. Dit zorgt gegarandeerd voor een origineel vrijgezellenuitje waarbij jullie je lachspieren veel zullen gebruiken!
Uiteraard zullen we de workshop inleiden met wat leuke verhalen rondom deze speciale cupcakes. Vervolgens steken jullie de creatieve handen uit de mouwen en mogen jullie je eigen kutcake gaan versieren. Dit kan met glitters, kleurtjes en allemaal andere kekke versieringen! Pimp je eigen kutcake tot een mooie zelfportret of een superarty cakeje, waarvan het bijna zonde is om een hap van te nemen…
De Workshop Kutcake maken is een spectaculaire activiteit!

Na deze creatieve sessie maken we een ludieke en stapelgekke groepsfoto op een unieke plek; namelijk een voormalig raambordeel!Tijdens deze fotoshoot in een echt raambordeel op de Wallen mogen jullie de meest gekke, sexy en sensuele poses aannemen en zo jullie vrijgezellenuitje in Amsterdam vastleggen!

De vrijgezel gaat verkleed met maximaal 4 vriendinnen. Bij de groepsfoto sessies kan iedereen een pruik, hoed of attribuut gebruiken.
De fotoshoot zorgt voor onvergetelijke momenten en is de perfecte kickstarter voor je feest!
Er is gratis koffie en thee, alle foto’s ontvang je digitaal; een mooi aandenken aan deze dag dus 😉

Boek de Workshop Kutcake maken is het meest hilarische uitje midden op de Wallen in Amsterdam voor een uniek en ludiek vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!

Dit programma is inclusief

– eén kant-en-klare kut cake om direct op te eten of mee te nemen
– één kut cake om zelf te versieren
– mini Red Light Fotoshoot
– gratis koffie en thee tijdens de fotoshoot

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1 uur

prijs p.p.
10 personen – 15 personen € 32,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen € 29,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!