Nieuw! Vintage Tour

Nieuw! Vintage Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen, Workshop

Fashion Victims opgelet! Zoek je een unieke rondleiding door Amsterdam voor een vrijgezellenfeestje met vriendinnen? En zijn jullie net als de meeste vrouwen shop-a-holic? Dan is de Vintage Tour echt is voor jullie!!

Zijn jullie ook zo gek op kleding en struin je het liefst de gekste marktjes en kleine kledingwinkeltjes af? Wandel dan mee met de Vintage Tour door het oude Amsterdam en ontdek de verborgen kledingwinkeltjes, kilo-shops, vintage winkeltjes als Episode en Zipper en speur mee naar de leukste koopjes op het Waterlooplein! Want als je ergens Vintage kleding kunt vinden, dan is het hier wel! Maar wat is Vintage nu eigenlijk? Is dit gewoon tweedehandskleding met een nieuwe chique naam of gaat Vintage veel verder dan dat? Onder leiding van onze Vintage Gids, die naast Vintage alles weet over het gezellige Mokum en de beste anekdotes van de stad kent, wandelen jullie langs de creatieve winkeltjes in de Rosse Buurt en de voormalig Joodse Buurt. Zo wisten jullie vast niet dat de naam Mokum in deze buurt ontstaan is en dat deze Hebreeuwse naam eigenlijk “De plek waar ik mij prettig voel” betekent! Tja, je steekt er zelfs nog iets van op! Daarnaast vind je tegenwoordig in het Wallengebied veel ateliers van designers zoals Jan Taminau en Darryl van Wouw, die gevestigd zijn in voormalige peeskamers.

Maar naast het beetje cultuur snuiven, wordt er ook flink geshopt natuurlijk! Na alle “do’s en dont’s”en “what not to wear” tips, is het jullie beurt om te laten zien wat jullie modetalent is. Jullie krijgen een speciale opdracht van de gids om voor €25,00 een volledige outfit bij elkaar te winkelen! Gaat het jullie lukken? Er mag onderhandeld worden, gesmeekt of gewoon goed gespeurd worden om die echte Vintage outfit te vinden. En als jullie goed je best doen, hou je er misschien nog een toffe eyecatcher aan over 😉

Ga mee met de Vintage Tour door Amsterdam tijdens een geslaagd en uniek vrijgezellenfeest met vriendinnen en ontdek Amsterdam en haar Vintage winkels!

Dit programma is inclusief
– 2 uur durende Tour
– Vintage Gids
– 25,00 euro shopgeld ( 1 outfit )

Tijdsduur 2 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen 24,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 22,50 p.p. incl. btw

Optioneel
Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze Prosecco Borrelboot a € 42,50 p.p. incl. btw, een hilarische Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Popquiz a Gogo Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!