Vintage Workshop

Vintage Workshop

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Speciaal voor de vrouwen: Het meest creatieve vrijgezellen uitje met vriendinnen boek je met de Vintage Workshop, nu ook in Breda te boeken!

Pimp je outfit met de leukste vintage workshop en ontdek je verborgen creatieve talent.
Is je oude sweater toe aan een make-over? Mooi! Want tijden de vintage workshop maken we van iets ouds, iets nieuws! Want Vintage is weer helemaal Hot!
Jullie groep wordt ontvangen door onze host op een gezellige locatie, midden in het centrum van het mooie Amsterdam met een heerlijk drankje. Hier in het stadshart bruist de creativiteit, want je zit midden tussen de designers en gekke kunstenaars.
Vandaag zullen jullie de herontdekking van jullie oude kleding doen! Die saaie sweater die al jaren in je kast hangt word vandaag een super mooi en hip nieuw kledingstuk.
Van deze oude trui maakt one Vintage Man, samen met jullie en hippe broek, brainstorm, knip, plak, naai en ontwerp je nieuwe hippe joggingbroek, jurk, gekke tas of kei gave accesoires. Jij bedenkt het, onze Vintage man doet het zware werk. Je nieuwe ontwerp moet wel mooi in elkaar gezet worden.
Natuurlijk geeft de Vintage expert jullie nog een aantal leuke tips & tricks over de mode van toen en nu…
Herontdek je kledingkast en krijg de leukste nieuwe inzichten tijdens de unieke Vintage Workshop van Funny Events!