Op stap met Loesie of Sjaan & Travestieten diner

Op stap met Loesie of Sjaan & Travestieten diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Rondleiding, Vrijgezellen

Bekijk hier het meest hilarische arrangement van Amsterdam: De rondleiding “Op stap met Loesie of Sjaan” en Travestieten Diner! Een unieke en over-de-top combinatie voor een ludiek personeelsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam die je zeker niet snel zal vergeten!

Wandel mee aan de arm van Amsterdams typetje Loesie of Jordanese Sjaan door hun buurt! Zo woont Loesie, denk aan hoog haar en veel tijger, midden op de Wallen en kent zij alle kastenbazen en temeijers…De mooiste verhalen kan ze jullie vertellen over het reilen en zeilen in de Rosse Buurt. Tijdens deze 1,5 uur durende rondleiding neemt zij jullie mee naar haar stamkroeg en kent zij de leukste anekdotes over de stad! En dat allemaal, op z’n Plat Amsterdams natuurlijk!

Sjaan uit de Jordaan daarentegen, kan nog wel veel platter praten en neemt jullie mee naar haar volksbuurtje de Jordaan! Sjaan houdt van smartlappen zingen en dat dat doet ze graag met jullie in het leukste cafe dat de Jordaan rijk is; de 2 zwaantjes! Waar de naam Jordaan vandaan komt? En wat het grote geheim van Johnny was? Dat zal ze jullie allemaal vertellen tijdens de rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan“!

Nadat jullie zelf ook als een echte Amsterdammer praten en Loes of Sjaan in jullie hart hebben gesloten, is het tijd om naar de volgende typetjes te gaan! Deze zijn wel heel speciaal, want je beleeft een avond om nooit meer te vergeten tijdens dit hilarische Travestieten Diner! Tussen de gangen door van een heerlijk 3-gangen diner, zingen Corrie Camping of Miss Tiara Diamonds de mooiste liedjes voor jullie…Het is dus zingen en swingen geblazen, gooi de voeten van de vloer en ga helemaal los bij het Travestieten Diner in hartje Amsterdam!

Zeg nou zelf, een gekkere dag bestaat bijna niet toch? De Rondleiding Op stap met Loesie of Sjaan & Travestieten Diner is het gekste arrangement in Amsterdam voor een geslaagd en over-the-top Personeelsuitje, Vrijgezellenfeest of Bedrijfsuitje in Amsterdam!

Programma / Tijdschema:

Shift 1:

16:30 – 18:00 Op stap met Loesie of Sjaan!
18:00 – 20:30 Travestieten Diner

Shift 2:

19:30 – 21:00 Op stap met Loesie of Sjaan
21:00 – 00:00 Travestieten Diner


Dit programma is inclusief

– Typetje Loesie of Sjaan
– 1,5 uur durende rondleiding Wallen of Jordaan
– 3-gangen diner
– diverse travestie-Playback acts

Tijdsduur 4 uur

Prijs
10 – 15 personen €67,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 65,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een hilarisch Crazy 88 City Game in hartje Amsterdam met de gekste opdrachten vanaf 22,50 p.p. incl. btw om uw teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.