Dames & Heren in de dop diner “Hoe heurt het eigenlijk”?

Dames & Heren in de dop diner “Hoe heurt het eigenlijk”?

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier ons nieuwe arrangement: het Dames en heren in de Dop Diner! Want hoe heurt het eigenlijk? Dat zijn de meeste mensen tegenwoordig vergeten!

Altijd al willen weten hoe jij je moet kleden als er ’tenue de ville’ op een uitnodiging staat? En weten jullie eigenlijk hoe je hoort te toasten? Tja, en hoe eet je kreeft eigenlijk?

Leer al deze etiquette tijdens het ‘Dames en Heren in de Dop Diner‘! Samen met je collega’s tijdens een bedrijfsuitje of juist gezellig met vrienden tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdam, krijgen jullie 1e klas etiquette les! En dat kunnen jullie meteen toepassen, want het spel wordt tussen de gangen door van een heerlijk 3-gangen diner gespeeld.

Onder begeleiding van onze funny gastvrouw worden jullie ontvangen als ware elite. Test je algemene kennis, leer mee praten tijdens gespreksonderwerpen waar je weinig verstand van hebt en leer jezelf te presenteren als een echte dame of heer. Zo leert onze gastvrouw jullie hoe je je bestek gebruikt ( ja, van binnen naar buiten! ) en hoe je wijn kunt proeven.

Een echte dame of heer, moet met de tafelgasten kunnen mee praten! Doe mee met de algemene kennis test; kunnen jullie overal over mee praten? Serieus? Een beetje 😉 Tijdens het rollenspel is het zeker lachen, gieren, brullen geblazen…

Oefen je houding;leer hoe je netjes hoest en ontdek alles over de do’s en dont’s van de Dresscode.

En na een borrel of 3, groei je tijdens dit dinerspel echt uit tot een chique gentleman of beleefde dame!

Het Dames en Heren in de Dop Diner is een uniek teambuildingsdiner in hartje Amsterdam met een verrassende invulling, ideaal voor een gezellig en speciaal groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam!

Boek het Dames & Heren in de Dop Diner en zie je vriendinnen, collega’s of familie geheel in stijl en charmant de deur uitgaan. Daar hebben ze thuis of op het werk zeker nog plezier van!

Dit programma is inclusief


– Gastvrouw
– Workshop Etiquette
– Algemene Kennis Test
– Workshop Presentatie
– Rollenspel
– Uitgebreid 3-gangen diner

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
10 – 15 personen 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 55,00 p.p. incl. btw

optioneel Uw uitje geheel in stijl afmaken? Boek dan bijvoorbeeld vooraf de Gooische Vrouwen Tour door de PC Hooft vanaf €27,50 p.p. incl. btw of een luxe Prosecco Boot a € 42,50 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!