Paparazzi Tour & Comedy Diner Amsterdam

Paparazzi Tour & Comedy Diner Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Zin in een programma lachen, gieren, brullen met collega’s of vrienden? Dat kan met het mega komische pakket van Funny Events: De Paparazzi Tour & het Comedy Diner Amsterdam!

Het complete programma met alle gekheid op een stokje! Een middag en avondvullende activiteit vol ludieke typetjes, grappen en grollen. En daar houden wij van! Jullie kennen ze vast en zeker wel, de foute paparazzi met lange regenjas, baantjer hoed en camera, verstopt in een vuilnisbak…En dat allemaal om maar die beste foto van die BNer te maken! Want ja, als je de eerste “scoop” hebt…!

En dat is jullie taak vandaag! De beste fotos schieten! Als heuse paparazzo gaan jullie op pad door de hippe Jordaan en het Museumkwartier om de meest ludieke opdrachten uit te voeren met camera…Zo moeten jullie op zoek naar een Botox Babe, een groep Chinezen of een doen jullie een hippe fotoshoot met een oma! Er staat veel geld op het spel, want wie heeft die beste foto?!

Een ware strijd tussen de paparazzo die elkaar natuurlijk allemaal op de hielen zitten…Sensatie, spanning en vooral veel creativiteit wordt beloond tijdens de prijsuitreiking met een heerlijke fles bubbels!

Na deze komische activiteit mogen jullie  je buikspieren weer gebruiken, maar dan op een ontspannen manier! Ga lekker onderuit en geniet van het gezellige Comedy Diner. Hier wordt een uitgebreid 3-gangen diner en een hilarische show!

Ja, ga er maar lekker voor zitten, want er zullen maar liefst 3 comedians optreden vanavond! Dus, zak onderuit en laat je meevoeren in de grappen en hilarische statements. Het arrangement Paparazzi Tour & Comedy Dinner is gagarandeert een vrolijke avond vol gezelligheid, lekker eten en een perfecte afsluiter van een groepsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Paparazzi Begeleider
– Opdrachten, camera, accessoires
– Prijsuitreiking en prijs
– Uitgebreid drie-gangen keuze menu
– Stand-up comedy show

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 6 uur

prijs p.p. € 65,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Amsterdamse Borrelvaart a € 37,50 p.p. incl. btw jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart