Workshop “Pimp my Tarzan”

Workshop “Pimp my Tarzan”

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Denken jullie alles al een keer gedaan te hebben tijdens een vrijgezellenfeest in Amsterdam? Echt niet! Bekijk hier onze unieke en hilarische workshop “Pimp my Tarzan”! Tijdens deze 1 uur durende workshop dildo maken staat natuurlijk jullie creativiteit centraal 😉 In hartje centrum wordt jullie groep ontvangen door onze begeleidster op een gezellige prve locatie, midden op de Wallen. Als dat geen inspirerende plek is!

Deze schilderworkshop krijgt een heel andere dimensie en brengt een hoop gegier en geschater met zich mee. En dat zijn natuurlijk precies de ingredienten van een geslaagd vrijgezellenuitje in Amsterdam met vriendinnen of vrienden!

Uiteraard hebben wij lang gezocht naar het beste model voor onze mal en wij kunnen met recht zeggen dat hij is geslaagd! Het is zeker geen standaard maat, maar laat je niet afschrikken! Jullie kunnen vandaag aan de slag tijdens deze workshop met verf, glitter, kleurtjes en steentjes om deze gipsen penissen te beschilderen.

En het eind resultaat mag er zijn! Want wie wil er nou niet zo’n mooie beschilderde glitterpenis op zijn haardje thuis zetten?! Uiteraard moeten de Tarzans met zorg behandeld worden en krijgen jullie een tasje mee om deze in te bewaren…

Boek nu de “Workshop Pimp my Tarzan” in de Rosse Buurt en beleef een vrijgezellenfeest met je vriendinnen of vrienden om niet snel meer te vergeten!


Dit programma is inclusief:


– 1x Tarzan per persoon (deze mogen jullie uiteraard meenemen )
– (creatieve) materialen om de Tarzan te pimpen
– tasje om de gepimpte Tarzan mee te nemen
– professionele en gezellige Amsterdamse workshopleider
– workshop
– privé locatie nabij Rosse Buurt (hartje Amsterdam!)
– te boeken op jullie gewenste dag & tijdstip!

Min aantal personen 8 personen

Tijdsduur 1 uur

Prijs €25,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een Warme Wallen Tour, Amsterdamse Borrelvaart of sexy Erotisch Strip Diner met een wel heel lekker toetje om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!