Borrelvaart & Warme Wallen Tour

Borrelvaart & Warme Wallen Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Dagarrangement, Op de boot, Vrijgezellen

Ontdek Amsterdam en de Rosse buurt vanaf het water en te voet met het superleuke arrangement “Borrelvaart & Warme Wallen Tour“!

Stap aan boord van onze oergezellige Amsterdamse borrelboot voor een 1,5 uur durende vaart door de Amsterdamse grachten en de Wallen!  Aan boord wordt er onbeperkt Hollandse bar geschonken, dus u kunt genieten van een lekkere borrel en naar binnen gluren bij de woonboten…

Na de vaart zet de boot u af midden op de Wallen, waar onze superleuke gids op u staat te wachten voor een wandeling door het oudste stukje van Amsterdam!

Kom alles te weten over de dames van lichte zeden, de prijzen van de ramen, de gelegaliseerde prostitutie en de geschiedenis van criminaliteit op de Zeedijk. En…natuurlijk eindigen wij de wandeling in een typisch Amsterdams Cafe voor een lekker pikketanissie!

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur boothuur
– Onbeperkt Hollandse bar aan boord
– Wallen Tour met gids 1,5 uur

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 3 uur

prijs p.p. € 55,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart