Rondleiding Op stap met een Dakloze

Rondleiding Op stap met een Dakloze

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Vraag jij je ook altijd af hoe mensen die op straat leven daar zo beland zijn? En hoe zij hun dagen doorbrengen? Kom het te weten tijdens deze unieke stadswandeling door het centrum van Amsterdam met de Daklozen Tour! Jullie gaan op stap met een echt Dakloze door hartje Mokum. Waarom heeft hij geen huis? Hij werkt wel; hij geeft namelijk deze tours!

Hij kent de buurt op zijn duimpje en kent ook iedereen op straat. Waar kun je slapen, hoe kom je aan eten als je geen geld hebt en wat maakt het zo moeilijk om weer een huis te krijgen? Sommige zijn gewoon gewend aan het leven, maar sommige lukt het gewoon niet. Ed vertelt jullie alles over het dakloze leven in Amsterdam. Het leger des Heils is natuurlijk een goede uitvalsbasis en er zijn diverse slaapplekken waar ook gegeten kan worden. Maar daar kun je niet altijd terecht! En denk aan die koude winters, hoe gaat dat dan?

 

Tijdens deze rondleiding krijgen jullie een bijzondere kijk op het leven van een echte dakloze die de beste verhalen kan vertellen! Niet alleen over zijn eigen leven, maar ook over het leven op de Wallen, de drugsdealers, de fietsenverkopers en de dames achter de ramen.

Wandel mee met de Dakloze Tour van Funny Events en beleef een unieke rondleiding door Amsterdam!

 

 

Dit programma is inclusief
– Dakloze gids
– 1,5 uur durende tour

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen € 17,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 15,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig teambuildingsspel zoals het Popquiz a Gogo Dinerspel of een hilarisch Hou van Holland Diner vanaf € 52,50 p.p. incl. btw om jullie vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!