Hoerensloeren Arrangement

Hoerensloeren Arrangement

Wil je de vrijgezel, baas, vriend(in) of misschien zelfs je collega even in het zonnetje zetten? Dat kan met ons Hoerensloeren Arrangement in Amsterdam!
Het perfecte uitje in de Rosse Buurt van Amsterdam. Jullie groep wordt ontvangen in een spannende fotostudio, midden op de Amsterdamse Wallen.
Wat er gaat gebeuren? Wacht maar af, want dit arrangement heet natuurlijk niet voor niets Hoerensloeren!

De ”gelukkige” in spel, die overigens helemaal nergens vanaf weet, wordt omgeturnd tot een heuse hoerenmadam of pooier. Met een zelf (of door jullie) uitgekozen te gekke outfit mag hij of zij poseren in een heuse voormalige peeskamer, met keuze uit veel verschillende outfits. Dit is een korte maar krachtige funshoot om niet snel meer te vergeten, ook al zou de persoon in kwestie dit natuurlijk wel graag willen!

Denk je dat nu het ergste achter de rug is? Zeker niet! Na de fotoshoot gaat de groep gewapend met een opdrachten boekje en een camera de Wallen op!
In dit spannende boekje staan 10 verschillende opdrachten die perfect moeten worden uitgevoerd door de vrijgezel en de groep.
Onze professionele en gezellige begeleiding houdt de groep in toom en zal het winnende team bekend maken!

Jullie eindigen dit arrangement met een prijsuitreiking in een gezellig café. Have fun met het Hoerensloeren Arrangement!

Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Fotoshoot peeskamer
– Prijsuitreiking
– Prijs voor de vrijgezel of “gelukkige”

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p.
8 – 12 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 12 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner, Erotisch Strip Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!