Tips voor een groepsuitje, bedrijfsuitje & vrijgezellenfeest Amsterdam

Hier vind je een aantal tips voor een geslaagd groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam! Bij het organiseren van een groepsuitje is het altijd zoeken naar een origineel arrangement, een teambuildingsactiviteit of een bijzonder teamuitje.

Het moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel in Amsterdam doet het in altijd goed, zowel bij de personeelsuitjes als familieuitjes en vrijgezellenfeesten. Want, wie vind het nou niet leuk om een spannende moord op te lossen? Gelukkig is ons Het moordspeldiner: Moordspel niet geheel gericht op het verkleden van de hele groep, waardoor mensen die zich liever op de achtergrond houden, prima als rechercheteam kunnen functioneren ūüėČ Zowel bij het Moordspel, als het Moordspel diner en de Moordboot: de moord op de Amsterdamse grachten, zijn er slechts 3-5 verdachten in de groep. Uiteraard afhankelijk van de groepsgrootte. Wij vragen vooraf altijd leuke informatie over de gasten, zodat onze agenten ( de acteurs ) dit kunnen gebruiken bij het bepalen van de verdachten. Natuurlijk levert dit hilarische taferelen op! Zo komen wij ook te weten dat Henk tijdens een personeelsfeest dronken op de bar een Striptease wilde geven ūüėČ

Natuurlijk bieden wij nog veel meer dinerspellen aan, zoals het Ik Hou van Holland Dinerspel, Ranking the Stars Dinerspel, en het spannende Cosa Nostra Diner, een macaber maffiaspel.

Ook het Ik Hou van Televisie Dinerspel en het Popquiz Dinerspel staan garant voor een originele en nostalgische avond met een lekker 3-gangen diner. De dinerspellen verschillen niet met elkaar¬†van prijs, maar wij bieden ook het speciale Budget Uitje ¬†aan voor ‚ā¨¬†50,00 per persoon; een goedkoop bedrijfsuitje of groepsuitje met hetzelfde spel maar met een simpeler diner. Ook dat moet in tijden van crisis ūüėČ

Voor de vrijgezellenuitjes¬†met vriendinnen en teamuitjes is het Gooische Vrouwen Diner een groot succes. Dit soapdiner is gebaseerd op de gelijknamige serie en heeft de leukste rollen als Tante Cor, Martin Morero en de gemene Tippi Wan…

Maar, overdag moet er natuurlijk ook iets op het programma komen te staan! Naast de workshops zijn ook de spellen en speurtochten leuke teambuildingsactiviteiten. Helemaal trots zijn wij op ons nieuwe stadsspel: the Hangover! ¬†De 4 vrienden die¬†na een vrijgezellenfeest niets meer weten en hun vriend kwijt zijn geraakt, moeten¬†tijdens dit spel een reconstructie van de avond maken.¬†Teambuilding en vooral veel hilariteit tijdens dit spel, zeker omdat de foto’s achteraf worden toegestuurd, zodat er later nog veel aan terug gedacht kan worden ūüėČ Een andere variant van een superleuke speurtocht met opdrachten is de Crazy 88 en het Wie is de Mol? Stadsspel!

Funny Events staat bekend om haar rondleidingen met typetjes; tijdens deze stadswandeling door de Jordaan of de Rosse Buurt, wandelen jullie mee aan de arm van het plat Amsterdamse typetje Sjaan. Zo’n uitstapje in Amsterdam hebben jullie vast nog nooit gedaan. Tijdens de tour wordt meteen jullie Amsterdamse accent even bijgespijkerd en leren jullie de leukste Amsterdamse uitspraken. Naast onze gezellige Sjaan bieden wij ook de Jordaan wandeling aan met een “gewone” gezellige gids en wandelen jullie door de verborgen hofjes. De Warme Wallen Wandeling is tevens een 1,5 uur durende rondleiding door de veelbesproken Rosse Buurt!

Voor een bedrijfsuitje of groepsuitje is een combinatie met een workshop ook mogelijk. Denk aan gezellig Smartlappen zingen, een heuse Flirt Workshop of voor de vrijgezellen zelfs een Erotic Tupperware Party! De workshop Plat Amsterdams is natuurlijk een uniek concept en zorgt voor veel sfeer tijdens een teamuitje. Iets anders bijzonders is de Lachworkshop; want leren lachen is belangrijk!

Onder de knop Vrijgezellen, vind je alle vrijgezellenuitjes voor mannen en voor vrouwen; zowel een goedkope variant als volledige pakketten. Voor de mannen tijdens een vrijgezellenfeest is de rondleiding Op stap met Meesteres Lola een must, voor de vrouwen is daar de unieke tour Op stap met een Gigolo..

Hebben jullie te maken met een bepaald budget? Zijn jullie met een hele grote groep? Of juist met een kleine groep? Zoeken jullie een hotelovernachting of busvervoer? Of willen jullie tips voor de leukste clubs? Vraag het ons, wij denken graag met jullie mee!

Bekijk hier nog meer ideeen voor een geslaagd bedrijfsuitje in Amsterdam! Klik hier
Vind hier nog meer tips voor een superleuk vrijgezellenfeest in Amsterdam! Klik hier